Kwaliteitscoaching


"De kunst van goed samen-werken”


Van theorie naar praktijk

Bureau Gastvrijzijn maakt gemakkelijk de vertaalslag van klantvraag naar projectvoorstel. Van theorie naar praktijk. Bureau Gastvrijzijn voelt zich thuis in het complexe en snel veranderende werkveld van welzijn en zorg. Bureau Gastvrijzijn zet zich op een bevlogen wijze in om de zorg verder te verbeteren!

Spreek de taal

Bureau Gastvrijzijn weet de taal te spreken van de bestuurders en ook de passie van de zorgmedewerkers aan te boren. Bureau Gastvrijzijn voelt zich verbonden met mantelzorgers en vrijwilligers en wil hen ook een stem geven.

Samen

Bureau Gastvrijzijn werkt samen met zorgmedewerkers, mantelzorgers, vrijwilligers in projecten. Hierbij is leidend dat deelnemers het als HUN project (gaan) ervaren, zodat echte verandering en borging plaatsvindt.

Breed inzetbaar

Bureau Gastvrijzijn is op verschillende manieren inzetbaar als kwaliteitscoach. Projectmatig op 1 of meerdere thema’s, maar ook door continue aanwezigheid in een team in het kader van algemeen kwaliteitsverbetering. Of ...........

De onderwerpen waarop bureau Gastvrijzijn deskundig is zijn:
  • Algemene zorgthema’s zoals: Zorgleefplan, ECD, Overdracht, Medicatieveiligheid, BOPZ etc
  • Eigen Regie van Zorgvragers
  • Familieparticipatie
  • Dementie
  • Omgevingszorg
  • Geriatrische Revalidatie
Projectleiding Vera van den Beemt

 
"Vera staat simpelweg borg voor een kwaliteitsimpuls. Kwaliteit van zorg en van management, van leven en van verantwoorden. Verdraaid goed dus."

Ruud Molenaar, bestuurder De Leystroom

Contact

Vera van den Beemt

Tel. 06 29 01 54 67

E-mail info@gastvrijzijn.nl

linkedin