Management


"Een frisse blik op organisatie en teams”


Waardegedreven

Goede zorg- of dienstverlening ontstaat als de professional met aandacht gericht is op de klant. Om dit te voeden start bureau Gastvrijzijn vanuit de BEDOELING, de interesse in de klant. Voor Bureau Gastvrijzijn is de SYSTEEMWERELD ondersteunend aan de BEDOELING. Regels en procedures moeten het werken in het hier en nu (de LEEFWERELD) makkelijker maken en zorgen dat we de goede dingen doen. Betrokkenheid en eigenaarschap zijn het resultaat.
(Inspiratie: Verdraaide Organisaties, Wouter Hart)


Doelmatige zorg

Voor bureau Gastvrijzijn is doelmatige zorg kwalitatief goede zorg, die ingezet wordt om klanten zo zorgonafhankelijk mogelijk te maken, waarbij klanten erkend worden in hun eigen zijn en waarin ze in de basis zelf verantwoordelijk zijn en gehouden worden. Deze werkwijze doet recht aan het belang van eigen-regie van klanten, de interne drijfveer om efficiënt en effectief te werken en het bewust zijn van de beperkte middelen in de zorgsector.

Specialisme

Bureau Gastvrijzijn is vooral goed thuis in de management thema's:
  • Professionaliteit en taakvolwassenheid vorm geven
  • Verbinden van medewerkers onderling en met de organisatie
  • Operationeel, tactisch en strategisch management met elkaar verbinden op inhoud en proces

Management in Welzijn en Zorg

Bureau Gastvrijzijn is beschikbaar voor managementopdrachten in de welzijn- en zorgsector:
  • Fulltime of parttime
  • Tijdelijke invulling bij vacature, ziekte of zwangerschap
De werkwijze als manager kenmerkt zich door: verbindingen leggen met en tussen medewerkers en de organisatie, focus op professionaliteit en effectiviteit, humor en enthousiasme.


Interim management Vera van den Beemt

 
“Vera is een gewaardeerde collega. Ze is open, spontaan, klantgericht en kan goed luisteren. Vera kan zich snel een nieuwe werkomgeving eigen maken en verstaat de kunst van verbinding maken.”

Carla Nieuwenhuizen - Renders, eigenaar NAMS-Gezondheidszorg (Nieuwenhuizen Advies en Management Support Gezondheidszorg)

Contact

Vera van den Beemt

Tel. 06 29 01 54 67

E-mail info@gastvrijzijn.nl

linkedin