Referenties


Ruud Molenaar, Bestuurder De Leystroom


"Vera heeft effectief waarde aan de instelling toegevoegd, zowel op strategisch/tactisch als operationeel niveau. Ze beschikt over een scherpe geest en blik met altijd de mens – in de vorm van zorgvrager, dan wel zorgverlener – als centraal uitgangspunt."

Lees verder

Hester en Jan van den Berg, Eigenaren Herbergier Vlijmen


"Bij onze medewerkers en bewoner is zij in korte tijd zeer geliefd geworden door haar interesse in een ieder en haar combinatie van warme en prettige omgangsvormen met professionaliteit en doortastendheid. Gebleken is dat Vera op het gebied van dementie een hele belangrijke inhoudelijk meerwaarde levert."

Lees verder
Chamilla van Delft, Zorgmanager Thebe


"Het onderwerp gastvrijheid draagt Vera, in contact met anderen, zowel medewerkers, familie als bewoners als een warme deken om zich heen. Vera is vanuit haar menselijkheid in staat een ander te motiveren om in beweging te komen. Hierbij schroomt ze niet om vanuit organisatie belang (maar altijd vanuit perspectief vanuit de bewoner) te komen tot daadkrachtige acties."

Lees verderWilfried Goris, Locatiemanager/Projectleider zelfstandige teams Thebe


"Vera is een zeer kundig manager op vele diverse terreinen. Is daadkrachtig en resultaatgericht, mede op basis van scherpe waarneming en sterk analytisch vermogen. Zij is zeer betrokken op de zorg en de relatie cliënt-zorgverlener, en vandaaruit een sterk verbindend persoon. Haar efficiënte en doelmatige werkhouding is doorspekt met vriendelijkheid en humor."

Lees verder


Elly van de Graaf, Eigenaar Van de Graaf en Verwoerd


"Een professioneel en kundig (verpleegkundig) manager die denkt op tactisch niveau en in staat is dat in gedrag te vertalen naar operationeel handelen. Haar gedrevenheid en hoge arbeidsethos levert uitstekende resultaten op."

Lees verder


Moniek van Oss, Specialist Ouderen Divers Welzijn


"Vera levert een geweldige bijdrage aan de scholing van onze vrijwilligers die met ouderen met dementie aan de slag gaan. Vanuit haar passie voor dementie weet zij vrijwilligers steeds weer te inspireren in het mooie werk wat zij doen. Haar bevlogenheid zet aan tot enthousiasme en geeft het gevoel er samen voor te gaan; voor meer kwaliteit van leven voor ouderen met dementie."

Lees verder
 
"Ik heb Vera leren kennen als een energieke, enthousiaste en doortastende peoplemanager, een kei in het vinden van creatieve oplossingen."

Frank van de Ven, Regiomanager Rivierenland at MEE Gelderse Poort

Contact

Vera van den Beemt

Tel. 06 29 01 54 67

E-mail info@gastvrijzijn.nl

linkedin